Voorgerechten

    • Koude voorgerechten

    • Koude drukte

      Rundercarpaccio geserveerd met sla, parmezaanse kaas, kappertjes en balsamico-dressing

    • Zalm op z'n best

      Gerookte zalmsnippers met koriander-limoendressing, sla en rode ui

    • Stokbrood met kruidenboter

    • Haydari (tzatziki)

      Turkse yoghurt met komkommer, munt, knoflook, olijfolie en sumak

    • Warme voorgerechten

    • Greenshell mosselen

      Zes grote mosselen met knoflookolie, gegratineerd met brie uit de oven

    • Luxe geitenbreier

      Drie geitenkaasjes omwikkeld met spek, geserveerd met honing en pijnboompitten

    • Sigara Böregi

      Drie Turkse bladerdeegrolletjes gevuld met feta kaas en peterselie

    • Icli kofte

      Bulgur gevuld met gehakt  op Turkse wijze

    • Soepen

    • Tomatensoep

      Huisgemaakte tomatensoep met prei

    • Champignonsoep

      Huisgemaakte champignonsoep

    • Mosterdsoep

      Huisgemaakte mosterdsoep

    • Ezosoep

      Turkse linzensoep

X