Voorgerechten

    • Koude voorgerechten

    • Rundercarpaccio

      10.50

      Dungesneden rundercarpaccio geserveerd met sla, Parmezaanse kaas, kappertjes en een balsamicodressing

    • Gerookte zalm

      10.00

      Een salade van gerookte zalm, kappertjes, uitjes en afgewerkt met een romige cocktailsaus

    • Gerookte ham met meloen

      9.50

      Een frisse salade met gerookte ham en meloen afgewerkt met een romige cocktailsaus

    • Warme voorgerechten

    • Greenshell mosselen

      10.50

      Zes grote mosselen met knoflookolie e ngegratineerd met brie uit de oven

    • Luxe geitenbreier

      9.50

      Drie geitenkaasjes omwikkeld met spek en geserveerd met honing en pijnboompitten

    • Sigara Böregi

      6.50

      Drie Turkse bladerdeegrolletjes gevuld met feta kaas en peterselie

    • Icli kofte

      8.50

      Bulgur gevuld met  gehakt  op Turkse wijze

    • Soepen

    • Tomatensoep

      5.50

      Huisgemaakte tomatensoep met prei

    • Champignonsoep

      5.50

      Huisgemaakte champignonsoep

    • Mosterdsoep

      5.50

      Mosterdsoep met gerookte zalm en brie

    • Ezosoep

      5.50

      Turkse linzensoep