Voorgerechten
-
-
Koude voorgerechten
-
Koude drukte
Rundercarpaccio geserveerd met sla, parmezaanse kaas, kappertjes en balsamico-dressing
-
Zalm op z'n best
Gerookte zalmsnippers met koriander-limoendressing, sla en rode ui
-
Stokbrood met kruidenboter
-
Haydari (tzatziki)
Turkse yoghurt met komkommer, munt, knoflook, olijfolie en sumak
-
-
-
Warme voorgerechten
-
Greenshell mosselen
Zes grote mosselen met knoflookolie, gegratineerd met brie uit de oven
-
Luxe geitenbreier
Drie geitenkaasjes omwikkeld met spek, geserveerd met honing en pijnboompitten
-
Sigara Böregi
Drie Turkse bladerdeegrolletjes gevuld met feta kaas en peterselie
-
Icli kofte
Bulgur gevuld met gehakt op Turkse wijze
-
Soepen
-
Tomatensoep
Huisgemaakte tomatensoep met prei
-
Champignonsoep
Huisgemaakte champignonsoep
-
Mosterdsoep
Huisgemaakte mosterdsoep
-
Ezosoep
Turkse linzensoep
-
X