Voorgerechten

    • Koude voorgerechten

    • Haydari (tzatziki)

      6,50

      Turkse yoghurt met komkommer, munt, knoflook, olijfolie en sumak

    • Stokbrood met kruidenboter

      2,00 p.p.
    • Koude drukte

      10.50

      Rundercarpaccio geserveerd met sla, parmezaanse kaas, kappertjes en balsamico-dressing

    • Zalm op z'n best

      11.00

      Gerookte zalmsnippers met koriander-limoendressing, sla en rode ui

    • Warme voorgerechten

    • Icli kofte

      6.50

      Bulgur gevuld met gehakt  op Turkse wijze

    • Greenshell mosselen

      10.50

      Zes grote mosselen met knoflookolie, gegratineerd met brie uit de oven

    • Luxe geitenbreier

      9.50

      Drie geitenkaasjes omwikkeld met spek, geserveerd met honing en pijnboompitten

    • Sigara Böregi

      6.50

      Drie Turkse bladerdeegrolletjes gevuld met feta kaas en peterselie

    • Soepen

    • Tomatensoep

      5.50

      Huisgemaakte tomatensoep met prei

    • Champignonsoep

      5.50

      Huisgemaakte champignonsoep

    • Mosterdsoep

      5.50

      Huisgemaakte mosterdsoep

    • Ezosoep

      5.50

      Turkse linzensoep