Hoofdgerechten
Op deze pagina vindt u de hoofdgerechten die wij met liefde bereiden.
-
-
Vlees
-
Beenhammetje
Een Bourgondisch beenhammetje overgoten met pepersaus
-
Schnitzel Chaamse Hoeve
Varkensschnitzel met gebakken champignons, ui, prei en paprika, gegratineerd met kaas uit de oven
-
Schnitzel
Varkensschnitzel, naturel of met saus naar keuze
-
Schnitzel Hawaï
Varkensschnitzel met ananas, ham en kaas
-
Kip Varacruz
Pittige gebakken kipfilet in knoflookolie met tomatenpartjes en groene peper
-
Kip à la Turco
Kipblokjes in tomatensaus en gegratineerd met kaas
-
Spareribs
Heerlijk gemarineerde spareribs
-
Rumpsteak
Een malse biefstuk van de rump, geserveerd met boterjus
-
Lamskotelet
Gemarineerde lamskoteletten geserveerd met honing, tijm en jus
-
Bostan Kebab
Turks stoofpotje met kalfsvlees en diverse groenten
-
Imam Bayildi
Gehakt op een bedje van gefrituurde aubergines en tomaten
-
Icli kofte
Bulgur gevuld met gehakt op Turkse wijze
-
Kofte in tomatensaus
Turks gekruid gehakt in tomaten-knoflook saus, gegratineerd met kaas
-
-
-
Vegatarisch
-
Verborgen champignons
Vegetarisch gerecht met champignons, ui, prei, paprika en gegratineerd met kaas
-
Orman Kebab
Turks vegetarisch stoofpotje met diverse groenten
-
Vis
-
Zalm uit de oven
Zalmfilet met diverse groenten en bearnaisesaus uit de oven
-
Gamba's
Gamba's in knoflookroomsaus
-
Gebakken tongfilet
Gebakken tongfilet met een botercitroensaus
-
De gerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, groenten , een aardappelgarnituur en mayonaise.